A képanyagot kizárólag csak a Josko által jóváhagyott ügynökségek és oartnerek használhatják. A képek rendelkezésre bocsájtásával azok jogai nem kerülnek átadásra, továbbra is a Joskonál maradnak. A felhasználó az anyagokat értékesítést támogató aktivitásokhoz használhatja fel, mint munkalapok, rajzok, skiccek, nyomtatás idejére, tervezési és prezentációs célból, sajtókozlemények kiküldéséhez. A Joskonak jogában áll a képanyagok felhasználását egyes esetekben megtiltani.

 

A képanyag egy nem jóváhagyott harmadik fél részére történő továbbadása és a képanyag másolása, valamint az átszerkesztés a Josko írásos hozzájárulása nélkül nem megengedett.

 

Az exkluzív jogok és zárási határidőkről külön kell megegyezni. A felhasználónak az osztrák sajtókódex publicisztikai alapelveit kell követni vagy hasonló publicisztikai átvilágítási kötelezettségnek megfeleni.

Az alábbi felhasználáshoz a Josko hozzájárulása szükséges:

  • A képanyag sorozatgyártása.
  • A képanyag tárolása online adatbázisokba vagy más elektronikus archivumokban amely harmadik fél számára hozzáférhető.
  • A adathordozón történő továbbítása nem feljogosított harmadik fél számára.

Amennyiben a Josko és a  felhasználó között az üzleti kapcsolat megszűnik vagy a felhasználó az online ajánlatokból kizárásra kerül, abban az esetben az esetben a digitalis képeket az archivumokból és az adathordozókról külön felhívás nélkül véglegesen törölni kell.   2015 Josko.com Minden jog fenntartva. A www.josko.com weboldalon közzétett bejegyzések és képek (pl.: helyiségfelvételek, logók, skiccek, termékfelvételek, stb.) szerzői jogilag védettek. Minden engedély nélküli felhasználás és/vagy továbbítás ill. Rendelkezésre bocsájtás a szerzői jogok megsértését jelenti. Az adatok részben vagy egészben történő engedély nélküli felhasználása  eljárást von maga után, ami magán- és büntetőjogi eljárás is lehet.

Logo 60 Jahre Josko
menü
smartmix tag

Smart

Mix