Smart Mixem

A Smart Mix a Josko egyedülálló filozófiáját követi, mely lehetővé teszi az ablakok, bejárati és beltéri ajtók, emelő-tolóajtós teljesüveg-rendszerek, árnyékolási megoldások, valamint természetes fapadlók harmonikus kombinációját. Ezáltal Ön a rendszerek, anyagok, színek és stílusok összhangjának páratlan előnyére tesz szert. Tekintse át előzetesen online teljes, összehangolt kínálatunkat és jelölje meg azon termékmegoldásokat, melyeken megakad a szeme és elnyerik tetszését. Smart Mix kedvenc listáját a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével szívesen továbbítjuk az Önhöz legközelebbi Josko Partner felé. Kívánságlistáját természetesen PDF-ként is elmentheti és ki is nyomtathatja.

Javaslatunk: Feltétlenül látogasson el az Önhöz legközelebbi Josko Centerbe, vagy bemutatóterembe, ismerje meg a JOSKO-t és tekintse meg személyesen is a kedvencek listáján szereplő termékeket.

Kedvencek listáján jelenleg nem szerepelnek termékek.

Ajánlat kérése

Építési projekt

Nach Absenden des Kontaktformulars erfolgt eine Verarbeitung der oben angeführten Daten durch den datenschutzrechtlichen Verantwortlichen zum Zweck der Bearbeitung ihrer Anfrage auf Grundlage ihrer durch das Absenden des Formulars erteilten Einwilligung. Es erfolgt eine Weiterverarbeitung der Daten zum Zweck der Direktwerbung, welche mit dem ursprünglichen Verarbeitungszweck vereinbar ist, auf derselben Rechtsgrundlage bis auf Widerspruch. Weitere Informationen finden sie in unserer Datenschutzerklärung.

menü